Verhuur

Verhuur

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van de verhuurafdeling van Relight Group B.V. Losse verhuur, maatwerkoplossingen, volledige verzorging op het gebied van licht- en geluidstechniek en rigging, voor elke gelegenheid.

Voor losse materiaalverhuur (dry hire) kunt u van Relight Group degelijke apparatuur en betrouwbare service verwachten. Bel of mail ons met uw aanvraag, dan doen wij ons uiterste best die zo spoedig mogelijk voor u in te vullen. Kies voor het gemak van zelf ophalen bij ons magazijn of maak gebruik van onze transportservice naar het door u opgegeven adres.

Ook de verzorging van complete producties behoort bij Relight Group tot de mogelijkheden. Ons ervaren team zorgt er samen met u voor dat uw evenement tot in de puntjes verzorgd is. We bespreken uw wensen, denken met u mee over alle mogelijkheden en stellen een creatief en technisch plan op. U ontvangt een transparante offerte met de benodigde materialen en technici. Na akkoord gaat ons enthousiaste team aan de slag om alles tot uitvoer te brengen en van uw evenement een onvergetelijke ervaring te maken!

Verkoop

Verkoop

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van de verkoopafdeling van Relight Group B.V.

Losse verkoop
Op zoek naar een prettige leverancier voor (verbruiks)materialen die met je meedenkt? Relight staat voor betrouwbaarheid, scherpe prijzen en een vlotte service. Geef ons een belletje of stuur ons een mail!

Installaties
Vaste installaties vragen een andere expertise en benadering dan tijdelijke installaties. Bij Relight staan we altijd voor u klaar om mee te denken over uw wensen. Met aandacht voor de creatieve en technische invulling van de installatie, het gebruiksgemak en de toekomstbestendigheid.

Keuring en onderhoud

Keuring en onderhoud

Bij Relight Group nemen we veiligheid en betrouwbaarheid serieus. Onze maintenance-afdeling staat garant voor de inspectie, keuring en het onderhoud van een breed scala aan apparatuur, waaronder (motor)takels, diverse hef- en hijsmiddelen, persoonlijke beschermingsmiddelen, ladders, trappen, rolsteigers en meer. Zowel bij u op locatie als bij ons in de werkplaats. Wij zorgen ervoor dat uw apparatuur voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en voldoet aan alle wet- en regelgeving.

Ons team van gecertificeerde experts beschikt over uitgebreide ervaring en kennis om de keuringen nauwkeurig uit te voeren. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het uitvoeren van NEN3140 keuringen, waarmee wij de veiligheid en conformiteit van elektrische apparatuur waarborgen.

Bij Relight willen we onze klanten graag volledig kunnen ontzorgen. Daarom voeren wij naast de keuringen- en onderhoudswerkzaamheden ook reparaties van licht- en geluidsapparatuur uit in onze technische dienst. Ons team van technici staat paraat om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen, zodat uw apparatuur in topconditie blijft.

Neem contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor u!

Transport

Transport

Bij Relight begrijpen we dat het vervoer van apparatuur een cruciaal onderdeel is van een succesvolle productie. Daarom bieden wij naast onze verhuur- en verkoopmogelijkheden ook transportdiensten aan. Met onze ervaren chauffeurs up-to-date voertuigen zorgen wij ervoor dat uw apparatuur op tijd en in optimale conditie op de gewenste locatie aankomt. Of het nu gaat om een groot evenement, een concert of een beurs, wij nemen de logistieke zorgen uit handen zodat u zich kunt concentreren op het succes van uw productie.

Onze vloot bestaat uit een trekker + trailer, een veelzijdige bakwagen en een wendbare sprinter, allemaal klaar om uw apparatuur veilig en efficiënt te vervoeren. Of u nu kiest voor onze dry-hire diensten inclusief transport of alleen behoefte heeft aan los transport, wij staan voor u klaar.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor onze transportdiensten en ervaar de betrouwbaarheid en flexibiliteit van Relight Group. Vul hieronder uw gegevens in om direct een prijsindicatie in te kunnen zien. Let op: de prijs is indicatief. Mail of bel ons voor een persoonlijk aanbod dat past bij de specificaties van uw opdracht.