Verhuur

‏‏‎ ‎/‎‎‎‎‎‎‎‏‏‎ ‎ Diensten ‏‏‎ ‎/‎‎‎‎‎‎‎‏‏‎ ‎ Verhuur

Verhuur

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van de verhuurafdeling van Relight Group B.V. Losse verhuur, maatwerkoplossingen, volledige verzorging op het gebied van licht- en geluidstechniek en rigging, voor elke gelegenheid.

Voor losse materiaalverhuur (dry hire) kunt u van Relight Group degelijke apparatuur en betrouwbare service verwachten. Bel of mail ons met uw aanvraag, dan doen wij ons uiterste best die zo spoedig mogelijk voor u in te vullen. Kies voor het gemak van zelf ophalen bij ons magazijn of maak gebruik van onze transportservice naar het door u opgegeven adres.

Ook de verzorging van complete producties behoort bij Relight Group tot de mogelijkheden. Ons ervaren team zorgt er samen met u voor dat uw evenement tot in de puntjes verzorgd is. We bespreken uw wensen, denken met u mee over alle mogelijkheden en stellen een creatief en technisch plan op. U ontvangt een transparante offerte met de benodigde materialen en technici. Na akkoord gaat ons enthousiaste team aan de slag om alles tot uitvoer te brengen en van uw evenement een onvergetelijke ervaring te maken!

Vraag een offerte aan

NEEM CONTACT OP

Wij helpen u graag
verder met uw vragen

Wij zijn geopend op dinsdag tot en met donderdag van 9:00 tot 12:00
Ⓒ 2022 Relight group