Transport

‏‏‎ ‎/‎‎‎‎‎‎‎‏‏‎ ‎ Diensten ‏‏‎ ‎/‎‎‎‎‎‎‎‏‏‎ ‎ Transport

Transport

Bij Relight begrijpen we dat het vervoer van apparatuur een cruciaal onderdeel is van een succesvolle productie. Daarom bieden wij naast onze verhuur- en verkoopmogelijkheden ook transportdiensten aan. Met onze ervaren chauffeurs up-to-date voertuigen zorgen wij ervoor dat uw apparatuur op tijd en in optimale conditie op de gewenste locatie aankomt. Of het nu gaat om een groot evenement, een concert of een beurs, wij nemen de logistieke zorgen uit handen zodat u zich kunt concentreren op het succes van uw productie.

Onze vloot bestaat uit een trekker + trailer, een veelzijdige bakwagen en een wendbare sprinter, allemaal klaar om uw apparatuur veilig en efficiënt te vervoeren. Of u nu kiest voor onze dry-hire diensten inclusief transport of alleen behoefte heeft aan los transport, wij staan voor u klaar.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor onze transportdiensten en ervaar de betrouwbaarheid en flexibiliteit van Relight Group. Vul hieronder uw gegevens in om direct een prijsindicatie in te kunnen zien. Let op: de prijs is indicatief. Mail of bel ons voor een persoonlijk aanbod dat past bij de specificaties van uw opdracht. 

Vraag een offerte aan

NEEM CONTACT OP

Wij helpen u graag
verder met uw vragen

Wij zijn geopend op dinsdag tot en met donderdag van 9:00 tot 12:00
Ⓒ 2022 Relight group