Keuring en onderhoud

‏‏‎ ‎/‎‎‎‎‎‎‎‏‏‎ ‎ Diensten ‏‏‎ ‎/‎‎‎‎‎‎‎‏‏‎ ‎ Keuring en onderhoud

Keuring en onderhoud

Bij Relight Group nemen we veiligheid en betrouwbaarheid serieus. Onze maintenance-afdeling staat garant voor de inspectie, keuring en het onderhoud van een breed scala aan apparatuur, waaronder (motor)takels, diverse hef- en hijsmiddelen, persoonlijke beschermingsmiddelen, ladders, trappen, rolsteigers en meer. Zowel bij u op locatie als bij ons in de werkplaats. Wij zorgen ervoor dat uw apparatuur voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en voldoet aan alle wet- en regelgeving.

Ons team van gecertificeerde experts beschikt over uitgebreide ervaring en kennis om de keuringen nauwkeurig uit te voeren. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het uitvoeren van NEN3140 keuringen, waarmee wij de veiligheid en conformiteit van elektrische apparatuur waarborgen.

Bij Relight willen we onze klanten graag volledig kunnen ontzorgen. Daarom voeren wij naast de keuringen- en onderhoudswerkzaamheden ook reparaties van licht- en geluidsapparatuur uit in onze technische dienst. Ons team van technici staat paraat om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen, zodat uw apparatuur in topconditie blijft.

Neem contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor u!

Vraag een offerte aan

NEEM CONTACT OP

Wij helpen u graag
verder met uw vragen

Wij zijn geopend op dinsdag tot en met donderdag van 9:00 tot 12:00
Ⓒ 2022 Relight group